Ce a răspuns Predoiu, întrebat dacă l-ar numi pe Băsescu premier

[] []

03 apr 2014 / 21:44
Salveaza PDF Comentarii

Prezidențiabilul PDL, Cătălin Predoiu, a fost întrebat joi seară dacă l-ar numi pe Traian Băsescu în funcția de premier al României.

„În cazul în care intrați în turul al doilea și dl Băsescu vine la dvs să vă spună, cât o să aibă și dl acolo în buzunar 5%, 10-20%, nu știu, ați accepta?”, l-a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac pe Cătălin Predoiu, în emisiunea „Ediția de seară”, de la România Tv.

„O astfel de discuție în acest moment este de neconceput și cred că este și după aceea de neconceput, pentru că dl președinte, pe de-o parte, s-a pronunțat că vrea să se ocupe de Fundația Mișcarea Populară și de creșterea Partidului, și pe de altă parte, există o linie de demarcație pe care domnia sa a trasat-o între dânsul și Partidul Democrat Liberal”, a răspuns democrat-liberalul. 

„A mai zis că vrea să fie premier cu mandat, un an de zile, ca să facă curățenie”, a continuat Bogdan Chirieac. 

„Asta e o discuție în care cred că voia să sublinieze că țara e prost condusă, și adevărul că e prost condusă”, a spus fostul ministru al Justiției.

„Auziți, dar prost condusă așa cum e, are niște legi în vigoare. Puteți să îmi definiți și mie un paragraf de lege care permite angajarea unui prim-ministru pe contract, cu perioadă determinată, că mă gândeam să-l aducem pe Mourinho, că poate îl dau ăia afară de la Chelsea”, a intervenit moderatorul Victor Ciutacu.

„Nu există un astfel de contract și oricum cred că dânsul s-a referit la un contract politic. Repet însă, e o ipoteză, în orice împrejurare, aproape imposibil de realizat”, a încheiat Cătălin Predoiu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27