Cazul Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu au fost audiați de procurori. Ce au fost întrebați

Părinții Alexandrei Măceșanu au fost audiați de procurorii care evrifică modul în care a decurs intervenția eșuată de salvare a tinerei de la Caracal, anunță Antena 3.

Potrivit unor surse Antena 3, părinții Alexandrei Măceșanu ar fi stat de vorbă, timp de aproape 2 ore, cu procurorii de la Secția specială de investigare a magistraților.

Procurorul care cercetează modul în care s-a intervenit este la Caracal. În această dimineaţă, Nicolae Marin, adjunctul Secţiei pentru investigarea magistraţilor şi procurorul de caz în acest dosar au plecat în Caracal pentru a face cercetări, pentru a audia persoane.

Părinţii Alexandrei Măceșanu ar fi fost întrebați cum au decurs lucrurile, ce s-a întâmplat în acea seară, cine a ţinut legătura cu ei în toată această perioadă. Potrivit surselor Antena 3, doua audieri ar fi programate şi în Slatina.

Nicolae Marin este însoţit de trei ofiţeri de poliţie judiciară şi vor rămâne la Caracal până vineri. Procurorul Ovidiu Popescu ar urma să vină din nou la Secţie pentru a da explicaţii, au declarat surse judiciare pentru Antena 3.

Până în acest moment, 15 persoane ar fi fost audiate la Secţia pentru investigarea magistraţilor. Şi poliţiştii şi procurorii ar fi spus că au căzut de comun acord ca la ora 6.00 să intre pentru a nu distruge probe, potrivit surselor citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel