Cazul Caracal. Chirieac: Mă oripilează! Nu se ajunge deloc în această zonă

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat ultimele evenimente din cazul Caracal. Ce crede acesta că se va întâmpla odată cu venirea alegerilor prezidențiale.

"Mă oripilează faptul că nu se anchetează în niciun fel reţelele de trafic de carne vie din acea zonă. Dacă ar începe ancheta, probabil că ea s-ar putea extinde şi în restul ţării. Înţeleg că e un mod de viaţă în zonele sărace din România: fetele sunt răpite sau convinse pentru a fi apoi trimise la produs, în general în Occident pentru că acolo sunt tarifele mai mari. Dincă a pus în pericol reţelele de trafic de carne vie din Olt şi din Caracal din cauza presei. Şi, probabil, i-a făcut să-şi piardă banii, să întrerupă fluxul de carne vie", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Din acel moment, ancheta se va încheia"

"Mai departe, văd că nu se ajunge deloc în această zonă, deşi ziariştii vorbesc, martorii vorbesc. Nimeni nu pare că s-ar ocupa în mod serios de aceste reţele de prostituţie. Cred că, odată cu venirea toamnei, cu efervescența vieţii politice din ţara noastră - alegerile prezidențiale - presa nu va mai avea timpul material să prezinte ancheta pas cu pas, să mai facă anchetă - că, deocamdată, procuratura nu a făcut anchetă. Din acel moment, ancheta se va încheia cu un rechizitoriu în care Dincă, monstrul, a făcut victime şi, mai departe, nu vom mai auzi nimic despre acest caz. Atenţie! Reţelele de trafic de carne vie, dacă mai rezistă o săptămână, au scăpat. Începând din 15 septembrie, probabil că îşi vor relua liniştite activitatea infracţională, fără ca statul de drept din România, Parchetul să îi mai deranjeze", a mai declarat analistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel