Cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Cei care lucrau în curtea lui Dincă au caziere importante

Tonel Pop
Tonel Pop

Avocatul Tonel Pop spune că unii dintre cei cu care avea relații Gherghe Dincă, cei care îi mai lucrau prin curte au caziere importante.

"Toţi mint de sting. Persoane care par slabe de înger se pare că sunt mai viclene decât anchetatorii, avocaţii, ceilalţi. Acest lucru presupune o organizaţie foarte bună, un devitament faţă de şef. Eu am observat că cei care lucrau prin curtea dansului, cu care avea anumite relaţii de mici afaceri, cu care mai pleca pe la târguri îl admira aşa. Dacă îi întrebi pe ei, poţi să îl pui în icoană pe Dincă, dacă e să te uiţi după ei. Dar ei sunt cam toţi o apă şi un pământ, în general. Au şi caziere destul de importante, pe nişte infracţiuni care se întrepătrund cu presupusele fapte infracţionale ale lui Dincă", a declarat avocatul Tonel Pop, în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3.

Cât despre faptul că existenţa unor caziere ar trebui să adâncească suspiciunile, avocatul a mai spus: "Eu i-am ridicat la fileu această discuție procurorului de caz şi se studiază această problemă. Dacă sunt prinşi cu minciuna, ar trebui încadraţi cel puţin la favorizarea infractorului, mărturii mincinoase. Înainte de a spune că sunt complici, ei sunt datori să fie martori şi trebuie să fie sinceri. În momentul în care ei mint ar trebui încadraţi, chiar reţinuţi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel