Cum trebuie să te speli pe mâini. Cazanciuc: Nici eu nu știam foarte bine cum se face / Video

Președintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a transmis printr-un videoclip un mesaj important pentru toți românii, în vreme de pandemie. 

„Spălatul pe mâini este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le ai de făcut pentru a te proteja pe tine, familia, prietenii, pe toți cei din jur, acum când ne confruntăm cu pandemia de Covid”, a spus președintele interimar al Senatului la începutul videoclipului de pe Facebook. 

În continuare, senatorul PSD s-a aplecat către chiuvetă și a început să se spele pe mâini în timp ce continua recomandările. 

„Trebuie să te speli bine cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde. Nici eu nu știam foarte bine cum se face acest lucru, dar am învățat de la un prieten chirurg. Bine pe ambele fețe, destul de ferm, mult săpun, multă apă. Și suntem în siguranță și noi, și toți cei dragi”, a mai spus senatorul PSD. 

De asemenea, senatorul PSD a amintit cât de important este să ne spălăm pe mâini de fiecare dată când ne punem și ne scoatem masca de protecție. 

„Să ne spălăm pe mâini de fiecare dată când plecăm de acasă, când ajungem la serviciu, înainte de masă și mai ales, de câte ori ne punem și ne scoatem masca”, a încheiat Robert Cazanciuc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel