Cazanciuc, despre cazul lui Manciu: DOSAR PENAL!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Invitat la Antena 3, președintele Senatului, Robert Cazanciuc, a venit cu o sugestie referitoare la cazul lui Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică.

Invitat la Sinteza Zilei, la Antena 3, Robert Cazanciuc a venit cu o sugestie privitoare la cazul în care este implicat șeful GCS, Andi Manciu:

„Din perspectivă politică, pare să fie un modus operandi al premierului Orban, impostura. Am avut zilele trecute un caz mult mai grav decât acest băiețaș care ne crede pe noi toți niște fraieri. Trebuie văzut dacă ministrul deja a deschis un dosar penal, pe modelul celui de la Oficiul de prevenire a spălării banilor, pentru folosirea diplomei la angajare în instituțiile statului. Sunt convins că cineva deja urmărește. Mie mi se pare foarte gravă această ipocrizie pe care Orban o afișează, impostura asta fără limite care pune în pericol siguranța statului.

Cum spuneam puține mai devreme, Oficiul de prevenire a spălării banilor conturează toate tranzacțiile din România, din ianuarie. Acel domn putea să blocheze orice tranzacție din România oricând, pe baza unor suspiciuni. De ce Ludovic Orban a pus un impostor acolo? Ca să îl poată manipula. Și aici la fel, a pus un impostor într-o funcție ca să îl poată manipula. “

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel