Cazanciuc acuză "diversiunea lui Iohannis": Virusul amneziei

foto: Facebook Robert Cazanciuc
foto: Facebook Robert Cazanciuc

Senatorul Robert Cazanciuc face o cronologie a celor întâmplate astăzi, cu ieşirea intempestivă a lui Klaus Iohannis şi votul din Parlament, pe proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc. 

"Virusul amneziei. Astăzi, la ora 19.30, cetățeanul Iohannis ne-a anunțat că a luat act de decizia Senatului: PSD a respins legea privind Ținutul Secuiesc, așa cum trebuie să facă orice om obișnuit. Pe de altă parte, e suprinzător că Președintele României nu știa că Biroul Permanent al Senatului a fost convocat la ora 10.00 pentru ora 13.00, iar plenul la ora 14.00.

Așa că, emfaza de a anunța că Senatul nu ar fi respins astăzi proiectul de lege fără imboldul prezidențial privind Ținutul Secuiesc nu este decât o altă diversiune, așa cum președintele ne-a obișnuit în ultimele zile", a scris Robert Cazanciuc pe Facebook.

"Președintele ne-a mai spus prin februarie că virusul COVID 19 e o banală gripă"

"Sigur, președintele ne-a mai spus prin februarie că virusul COVID 19 e o banală gripă și a vrut să închidă școlile până în septembrie văzând un experiment inexistent în Franța.

Nu știu dacă avem teste pentru virusul amneziei, dar eu îmi amintesc destul de bine că președintele și-a început diversiunea zilei la ora 12.30, când deja o țară întreaga știa că la ora 14.00 va fi plenul Senatului cu un singur punct pe ordinea de zi", transmite senatorul PSD Robert Cazanciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel