De ce ar fi vrut Orban să amâne începerea școlii. Cazanciuc: Este halucinant! Ar fi fost un dezastru

Robert Cazanciuc, preşedintele interimar al Senatului, a spus de ce crede că premierul Ludovic Orban ar fi vrut să amâne începerea şcolii.

Robert Cazanciuc consideră că Ludovic Orban ar fi vrut să amâne începerea şcolii deoarece Guvernul nu era pregătit, iar acest lucru "ar fi fost un dezastru".

"Asta ar fi vrut premierul vremelnic, Ludovic Orban, pentru simplu motiv că nu erau pregătiţi pentru acest lucru. După şapte luni în care Guvernul a avut tot timpul să pregătească începerea anului şcolar, acum au vrut să-l amâne. Au avut timp să găsească soluţii şi pentru protecţia sanitară şi pentru calitatea procesului educaţional. Cu toate acestea nu poţi să nu constaţi unele lucruri. Că sunt îngrijoraţi părinţii, dar şi copiii, pentru siguranţa lor şi a celor apropiaţi. Din păcate, răspunderea a fost împinsă pană la nivelul părinţilor, ceea ce nu este normal. Este halucinant cum încearcă să ducă responsabilitatea dintr-o zonă care este a Ministerului Educaţiei şi a Ministerului Sănătăţii", a spus Cazanciuc, duminică, prezent la Braşov, potrivit unui comunicat, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel