Caz Vrancea. Tânără în pericol - apel disperat la 112. Lucian Diniță: Altfel nu se explică!

La trei săptămâni după cazul Caracal, se repetă şi la Vrancea comportamentul celor de la 112. O tânără șicanată în trafic a cerut ajutorul la 112, dar i s-a spus că nu există niciun echipaj disponibil să ajungă la ea. Ce spune Lucian Diniță, consilier MAI.

"Este incredibil ca un astfel de angajat al MAI, recte al Poliţiei, să nu aibă habar despre ceea ce se întâmplă în ultimele săptămâni, în această ţară. Este foarte interesant că este pornită o anchetă la nivelul poliţiei judeţene, care să verifice ce? Ceea ce este evident? Este foarte interesant", a spus Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere, la Antena 3.

"Povestioară pentru adormit copiii" 

"De obicei, atunci când se intră în serviciu, cel puţin teoretic, există un instructaj făcut de şeful ierarhic superior. Păi, iertaţi-mă, dar în condiţiile astea, ori l-a făcut în nu ştiu ce condiţii, ori pur şi simplu nu l-a făcut. Altfel nu se explica. Acest limbaj de lemn din partea celor care sunt puşi să comunice este ca şi cum ar spune o povestioară pentru adormit copiii. Nu cred că ne trebuie aşa ceva!", mai spus Diniță.

Vezi și: Caz Vrancea. Tânără în pericol - apel la 112. IPJ Vrancea, precizări de ce nu s-a intervenit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel