Catedrala Arhiepiscopală din Buzău a fost JEFUITĂ

Suma sustrasă din Catedrala arhiepiscopală se ridică la circa 2.000 lei, dintre care 300 de lei din Cutia milei, diferenţa din bani de acatiste şi din magazinul cu lumânări, a declarat, pentru AGERPRES, agentul şef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău. 

Potrivit sursei citate, hoţii nu au fost încă descoperiţi, dar poliţiştii de Investigaţii Criminale care au preluat cazul au în vedere mai multe piste. 

Catedrala Arhiepiscopală din Buzău a fost spartă de hoţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, aceştia au furat banii din "cutia milei" şi din magazinul interior care vindea obiecte bisericeşti, însă nu au luate obiecte de cult, a informat IPJ Buzău. 

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, hoţii au pătruns pe fereastra exterioară de la altar, pe care au spart-o în timpul nopţii. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat. 

"Ancheta este în curs de desfăşurare, a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, cazul fiind preluat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ ", a mai spus Mihai Drăghiciu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel