Cătălin Predoiu: ”SUA își trimit un ambasador în România”

Premierul Guvernului din umbră al PNL, Cătălin Predoiu, a anunțat sâmbătă, cu ocazia unui atac lansat la adresa primului-ministru Victor Ponta, că Statele Unite vor trimite ambasador în România.

Cătălin Predoiu a reacţionat astfel la atacul pe care preşedintele PSD l-a lansat la adresa sa în timpul discursului susţinut la Consiliul Naţional al social-democraților.

”Ponta continuă să ma atace cu lipsă de respect faţă de adevăr. E şi acesta un fel de avantaj pervers. Când eşti un mincinos consacrat şi ai obrazul atât de gros, nu-ţi mai pasă cât de mult minţi. Cel mai grav este că Ponta va crea două probleme majore Romaniei:

1. Va distruge echilibrele fiscal-bugetare printr-un foc Bengal pe care l-a botezat Cod Fiscal, despre care ŞTIE oficial că va produce un deficit bugetar riscant de mare şi

2. Va da drumul unei acţiuni majore de subminare a Justiţiei prin distrugerea cadrului legislativ şi atacarea instituţiilor anti-corupţie, vezi pregătirea de artilerie făcuta prin declaraţiile Severin Georgică-Tăriceanu.

Există totuşi o veste proastă şi pentru Ponta: SUA îşi trimit în România un Ambasador”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Victor Ponta: „PSD, precum pasărea Phoenix, renaște din propria cenușă”

”Predoiu nu poate face nimic fără Bica”

”Avem în faţă tot PDL. I-au schimbat o literă, nu mai e PDL, e PNL. PDL-işii sunt tot pedelişti, îi ştim foarte bine, i-am bătut de atâtea ori şi o să îi mai batem, cu sprijinul oamenilor.

Haideţi să spunem adevărul, doar noi avem viziune de guvernare, doar noi avem program de guvernare, nimeni nu ia în serios Opoziţia, pe doamna Gorghiu, domnul Blaga. Domnul Predoiu a fost ministru, nu poate fi premier, decât dacă e doamna Bica lângă el, să îl înveţe ce să facă, că el nu făcea nimic singur”, declarase anterior Victor Ponta, în fața social-democraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel