Cătălin Predoiu, lovitură neașteptată pentru Klaus Iohannis

Prezidențiabilul PNL, Klaus Iohannis, a primit o lovitură din partea prezidențiabilului PDL, Cătălin Predoiu în contextul alegerii candidatului ACL pentru Președinție. 

Cătălin Predoiu susține că sondajele pentru alegerea prezidențiabilului trebuie reluate până la 1 septembrie. 

"Cred că aceste sondaje trebuie reluate la un moment dat. Este normal să facem o măsurătoare o dată pe lună. Sunt voci chiar în PNL care susțin că trebuie să reluăm sondajele. Situația s-a mai clarificat. Adversarul a fost desemnat: Victor Ponta. Trebuie să luăm în calcul şi modul în care se va desfăşura campania, ce candidat îşi doresc românii. Noi, PDL, facem deja o cercetare pe această temă. Trebuie să avem şi o anticipare a următoarelor confruntări directe între Victor Ponta şi candidatul nostru", a declarat Cătălin Predoiu, potrivit EvZ

În cazul în care scenariul lui Cătălin Predoiu se respectă ar putea fi o lovitură pentru Klaus Iohannis. Din candidat, peste o lună ar fi... detronat.

"Eu nu vorbesc despre o persoană anume. Eu nu vreau să văd că pierdem alegerile prezidenţiale. Vă spun din perspectiva unui membru PDL şi a unui cetăţean care nu vrea să trăiască într-o ţară condusă de domnul Ponta. Dacă eu voi simţi că domnul Iohannis are cea mai bună şansă, o să spun: «Bun, domnule Iohannis, mergi dumneata». Nu este o jucărie, nu este o decizie uşoară. Este o decizie pentru electoratul nostru şi pentru cetăţenii care nu par- ticipă la viaţa politică. Mulţi dintre ei nu-l vor pe domnul Ponta. Repet: nu lămuresc problemele referitoare la candidatura domnului Iohannis. Eu îmi lămuresc propria-mi candidatură", a mai spus prezidențiabilul PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel