Cătălin Predoiu: Îl voi distruge pe Victor Ponta. Dan Șova: Să ne oprim un pic din râs

Prezidențiabilul Cătălin Predoiu i-a declarat război premierului Victor Ponta, pe care îl avertizează că-l va distruge la prezidențiale. Dan Șova a recomandat, în replică: să ne oprim din râs. 

Cătălin Predoiu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook: "Ponta a spus că cel mai dificil adversar ar fi fost Antonescu. Îi transmit că eu nu voi fi dificil, ci pur și simplu distrugător pentru el și clica din spatele lui. Eu nu-i voi crea probleme, ci pur și simplu îl voi invinge. Indiferent cine va candida de la noi, Johannis sau subsemnatul, în următoarele luni Ponta va avea de-a face cu mine într-un mod pe care nu-l va uita. Chem armata PDL și PNL să se mobilizeze! Lupta a început!". 

Prezidențiabil, acuzații fără precedent: Poate Victor Ponta chiar a omorât pe cineva 

În replică, Dan Șova a spus: "Deci vă dați seama: armată, luptă, distrugere. Curat violent. Nici mai mult, nici mai puțin "decât doar" distrugător. Să ne oprim un pic din râs în fața entuziasmului pueril al fostului candidat Cătălin Predoiu pentru a vedea cine este acest adevărat distrugător electoral, acest adevărat taifun al națiunii".

Adriana Săftoiu dezvăluie interesul ascuns din parteneriatul Victor Ponta-Traian Băsescu

Dan Șova amintește că, în 2008, Cătălin Predoiu a pierdut lupta pentru alegerile parlamentare "în fața unui contracandidat care la momentul acela era nici mai mult, nici mai puțin "decât doar" arestat preventiv. "Decât doar" pentru corupție.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel