Predoiu: Vremea în care o singură locomotivă trăgea un partid a apus

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a comentat, marți, în legătură cu posibile mișcări în interiorul partidului, după înregistrarea Mișcării Populare ca formațiune politică, apreciind că "vremea în care o singură locomotivă trăgea un partid a apus", aluzie la rolul pe care președintele Traian Băsescu l-a avut în PDL.

Invitat, marți, la Adevărul Live, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu, a vorbit și despre politica internă a partidului, în condițiile în care este așteptată decizia Curții de Apel București, care urmează să se pronunțe în cazul apelului privind înregistrarea Partidului Mişcarea Populară. Întrebat în legătură cu zvonurile potrivit cărora unii democrat-liberali ar urma să treacă la partidul agreat de către președintele Traian Băsescu,   Cătălin Predoiu a răspuns:

"Eu n-am avut o discuție în partid la centru sau în filiale în care să mi se spună o astfel de dezvoltare. Toată lumea cu care am discutat este preocupată de continuarea unui traiect pozitiv pe care partidul l-a avut în ultimele luni. Când am intrat în partid, procentajul de intenție la vot era 14%, astăzi 20%. Nu vreau să  fac neapărat o legătură cu intrarea mea în PDL. Vreau să spun că deja partidul era angajat pe un trend ascendent, care a continuat și care nu poate fi rezultatul muncii unei singure persoane. Vremea în care o singură locomotivă trăgea un partid a apus, pentru că realitatea este mult mai complexă și este nevoie de mai multe locomotive pentru ca un partid să aibă un parcurs ascendent. E ce se întâmplă la PDL astăzi, unde realmente puteți vedea mai multe locomotive care trag în aceeași direcție. Că unul sau altul mai cade dintr-un vagon e ceea ce se întâmplă la orice partid. Nu vreau să fiu nici autist, nici propagandist, dar PDL a învățat serios din experiența guvernării Dacă acolo nu ar fi oameni serioși și care realmente gândesc pentru binele acestei țări n-aș fi acolo", a explicat candidatul PDL la alegerile prezidențiale din acest an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel