Cătălin Predoiu: Deputatul Victor Ponta a depus la Codul silvic un amendament care favorizează defrișările

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, susține că, din poziția de deputat, Victor Ponta a depus la Codul silvic un amendament ”care să favorizeze restituirea pădurilor și defrișările”.

Citește și: Lucia Varga și Dan Mihalache s-au văzut cu reprezentanții firmei Holzindustrie Schweighofer

”Eu sunt tentat să comentez alte stenograme care au apărut recent și care dovedesc implicarea dlui Ponta în modificarea Codului silvic, într-un fel care dezavantajează România. E vorba de un amendament pe care un coleg de partid al dlui Ponta pretinde că acesta l-a făcut la Codul silvic pentru a favoriza defrișările.

Dl Ponta se erijează acum în mare apărător al României, dar, în calitate de deputat, a făcut un amendament care favoriza defrișările. Tot în calitate de prim-ministru, dl Victor Ponta nu a luat la timp măsurile pentru a stopa defrișările ilegale, dânsul controlând, prin socrul domniei sale, Romsilva, dânsul având la dispoziție toate instrumentele legale și administrative necesare pentru a stopa acest jaf. Și astăzi vine, fără niciun fel de jenă, să pretindă contrariul. Cei care cunosc situația foarte bine știu că e o nouă minciună și o nouă manipulare. 

(...) Dânsul, ca premier, avea pârghiile necesare să nu se ajungă la o astfel de situație. Și în orice caz, ca parlamentar, spune un coleg autorizat din PSD la vremea aceea că a formulat un amendament care să favorizeze restituirea pădurilor și defrișările. Deci unde este adevărul?”, a spus Cătălin Predoiu, miercuri, la DCNews Live.

Vezi și: Exclusiv: Reacția lui Predoiu la stenograme. Ce spune de Atanasiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel