Carte Dan Voiculescu. Bogdan Chirieac: Veți înțelege lucruri despre omul Dan Voiculescu

Bogdan Bolojan / 24 noi 2017 / 17:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dan Voiculescu a lansat al doilea volum al lucrării sale "Lupta politică", la Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură. Bogdan Chirieac spune că volumul răspunde la multe întrebări din istoria recentă. 

Jurnalistul Bogdan Chirieac a afirmat că volumul "nu este o carte de memorii, ci, în primul rând, o istorie trăită". 

"Multe lucruri vi se vor dezvălui din istoria recentă pe care am trăit-o împreună. O să înţelegeţi şi o să puneţi cap la cap. De ce s-au luat anumite decizii politice, de ce au avut aceste alianţe. Undeva acolo veţi vedea şi geneza a ceea ce, după ce a terminat mandatul, fostul preşedinte Traian Băsescu spunea că este un stat mafiot. Toate aceste lucruri sunt arătate în această lucrare, mai degrabă a profesorului Dan Voiculescu. În acelaşi timp veţi înţelege multe lucruri despre omul Dan Voiculescu. Copilăria sărmană petrecută la Bariera Vergului vă lasă să înţelegeţi de ce Dan Voiculescu, care s-a aflat cam în toate nodurile puterii în ultimii 27 de ani, a ştiut să vorbească cu cele mai înalte personalităţi politice interne şi internaţionale, dar în acelaşi timp a ascultat bătrâni, copii, femeile cu probleme", a spus Chirieac. 

Jurnalistul consideră că "avem astăzi o carte document, care merită citită, merită ţinută în bibliotecă". "Iar la momentul potrivit va fi, pentru generaţiile viitoare, un reper, un obiect de studiu şi o lucrare care-i va ajuta pe copii şi nepoţii noştri să înţeleagă mai bine prin ce a trecut România", a încheiat jurnalistul, citat de Agerpres.

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24