Carte Dan Voiculescu. Bogdan Chirieac: Veți înțelege lucruri despre omul Dan Voiculescu

Dan Voiculescu a lansat al doilea volum al lucrării sale "Lupta politică", la Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură. Bogdan Chirieac spune că volumul răspunde la multe întrebări din istoria recentă. 

Jurnalistul Bogdan Chirieac a afirmat că volumul "nu este o carte de memorii, ci, în primul rând, o istorie trăită". 

"Multe lucruri vi se vor dezvălui din istoria recentă pe care am trăit-o împreună. O să înţelegeţi şi o să puneţi cap la cap. De ce s-au luat anumite decizii politice, de ce au avut aceste alianţe. Undeva acolo veţi vedea şi geneza a ceea ce, după ce a terminat mandatul, fostul preşedinte Traian Băsescu spunea că este un stat mafiot. Toate aceste lucruri sunt arătate în această lucrare, mai degrabă a profesorului Dan Voiculescu. În acelaşi timp veţi înţelege multe lucruri despre omul Dan Voiculescu. Copilăria sărmană petrecută la Bariera Vergului vă lasă să înţelegeţi de ce Dan Voiculescu, care s-a aflat cam în toate nodurile puterii în ultimii 27 de ani, a ştiut să vorbească cu cele mai înalte personalităţi politice interne şi internaţionale, dar în acelaşi timp a ascultat bătrâni, copii, femeile cu probleme", a spus Chirieac. 

Jurnalistul consideră că "avem astăzi o carte document, care merită citită, merită ţinută în bibliotecă". "Iar la momentul potrivit va fi, pentru generaţiile viitoare, un reper, un obiect de studiu şi o lucrare care-i va ajuta pe copii şi nepoţii noştri să înţeleagă mai bine prin ce a trecut România", a încheiat jurnalistul, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel