Carmen Iohannis, "Moş Crăciun" pentru copiii internaţi la spitalul de psihiatrie

Carmen Iohannis, data audierii la PÎCCJ
Carmen Iohannis, data audierii la PÎCCJ

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, împreună cu elevii clasei unde este dirigintă, a oferit luni cadouri copiilor internaţi la Spitalul de psihiatrie 'Dr. Gheorghe Preda' din Sibiu, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook. 

'Cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi acestor copii este dragostea noastră! Spitalul de psihiatrie 'Dr. Gheorghe Preda' Sibiu, secţiile de recuperare neuropsihomotorie, neurologie şi psihiatrie pediatrică', a scris Carmen Iohannis, pe pagina sa de socializare, unde a postat și mai multe imagini realizate în timpul acțiunii caritabile.

Directoarea spitalului de psihiatrie, Denisa Nicoară, a confirmat pentru Agerpres, că soţia preşedintelui României face acest gest de Crăciun pentru al doilea an consecutiv.

'Da, doamna Carmen Iohannis a venit astăzi, cu elevii ei, din clasa ei de la Liceul 'Gheorghe Lazăr'. Le-au adus la toţi copiii internaţi astăzi la recuperare, peste 30 de copii, pungi. A fost un gest foarte frumos. Este al doilea an când vine. Şi anul trecut a făcut acest gest, foarte discret, ne-am trezit cu ei pe secţie. Este un gest din inimă. Le-au cântat colinde la copii şi în salon', a spus Denisa Nicoară.

Carmen Iohannis s-a mai implicat în 2016 şi în ajutorarea nou-născuţilor prematuri din Maternitatea Sibiu, participând la un maraton caritabil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel