Carmen Iohannis își plimbă elevii cu decapotabila - VIDEO

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a condus miercuri, în prima oră de dirigenţie, o maşină decapotabilă cu care s-a deplasat, alături de câteva eleve, într-o excursie în localitatea Cisnădioara, unde se află o cetate fortificată săsească, potrivit paginii sale de Facebook. 

Într-un film postat de una dintre elevele lui Carmen Iohannis se observă cum soţia preşedintelui României opreşte o maşină decapotabilă în care se mai află alte trei eleve din clasa ei, de la Colegiul Naţional 'Gheorghe Lazăr' din Sibiu. Carmen Iohannis a postat joi câteva fotografii din timpul orei de dirigenţie avute la cetatea de la Cisnădioara, cu mesajul 'Libertatea orei de dirigenţie!(Cisnădioara, 14 septembrie)'.

Profesoară de limba engleză şi dirigintă la clasa a XI-a, Carmen Iohannis şi-a propus să rămână alături de elevii săi şi anul viitor. Profesoara Carmen Iohannis predă cu jumătate de normă şi în anul şcolar 2016-2017, ceea ce înseamnă că va merge la serviciu două zile pe săptămână, marţi şi miercuri.

'A început şcoala. E un moment de bucurie şi plin de emoţii. Ne dorim un an bun, cu rezultate bune, să ne simţim bine împreună, să nu ne plictisim unii de alţii, nici elevii de noi, nici noi de elevi. Şi sper că va fi foarte bine. Sigur o să avem şi momente de tristeţe, dar sper ca momentele de bucurie să predomine şi să ne realizăm ce pe propunem', a spus la începerea anului şcolar Carmen Iohannis.

În prima zi de şcoală ea şi-a sfătuit elevii să se bucure de noul an şcolar pentru că viaţa de liceu e cea mai frumoasă perioadă.

Soţia preşedintelui ţării a spus că are foarte multe amintiri frumoase din perioada liceului şi că i-au rămas doar cele plăcute în minte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel