Carmen Iohannis, gest emoționant de Crăciun. Ce a făcut soția președintelui

Carmen Iohannis, soția președintelui României, a făcut un gest emoționant înainte de sărbătorile de iarnă.

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, împreună cu liceenii de la Colegiul "Gheorghe Lazăr", unde este dirigintă la o clasă, au dăruit cadouri la peste 40 de copii de la complexul "Prichindelul", a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu, Beatrice Muntean, citează Agerpres.

"Doamna Carmen Iohannis a fost ieri (marţi n.red.) împreună cu elevii dânsei de la 'Lazăr', cu care a adus peste 40 de pungi (de cadouri n.re.d), plus materiale igienico-sanitare, pampers. A mai fost şi în anii trecuţi şi este o tradiţie pentru doamna Iohannis", a explicat Beatrice Muntean.

Mesajul soției președintelui la fotografiile postate în mediul online

Carmen Iohannis a postat miercuri, câteva fotografii, de la complexul "Prichindelul", însoţite de mesajul: "Sărbătorile unesc sufletele! Elevii de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr şi copilaşii de la Prichindelul! Dăruire şi bucurie!".

Complexul de servicii "Prichindelul" se află în municipiul Sibiu. Aici este un centru de plasament pentru copiii cu dizabilităţi, un centru de primire în regim de urgenţă şi un centru maternal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel