Carmen Avram, întâmplare care dă fiori: Până şi ateii cei mai înrăiți urlă după Dumnezeu

Carmen Avram / Foto Facebook
Carmen Avram / Foto Facebook

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a făcut o mărturisire dureroasă.

”Tatăl meu a murit într-o dimineață de septembrie, în 2016. Era ziua în care urma să înceapă chimioterapia. A murit în somn, fără să mai ajungă la spital. În biserică, la înmormântare, preotul, care nu-l cunoscuse pe tata, a citit o scrisoare trimisă de foştii colegi, profesori din Iaşi. Şi a plâns, citind, odată cu noi, cei trei frați rămaşi singuri. (Mama murise cu ani înainte).

După slujbă, preotul mi-a spus: „Ai să-l simți lângă tine când îți va fi cel mai greu. Să fii atentă, o să ştii că e el”. De câte ori mi-a fost foarte greu, în ultimii 4 ani, m-am gândit la tatăl meu şi i-am cerut ajutor aşa: „Te rog eu mult, spune-i tu lui Dumnezeu, că eşti lângă el, că mie (sau nouă) aici îmi (ne) e tare greu”. Şi, apoi, îmi era mai bine. Nu neapărat pentru că dispărea suferinţa, ci pentru că mă părăsea teama.

Nu ştiu cu ce umplu golul din ei oamenii care repudiază credința, bătându-şi joc de fiorul intim a miliarde de pământeni şi de speranța care a ținut în viață acest popor vreme de două mii de ani teribili. Dar am citit undeva că până şi ateii cei mai înrăiți urlă după Dumnezeu, dând brusc credit existenței lui, atunci când durerea le sfâşie trupul sau sufletul şi spaima pune stăpânire pe ei. În rest, sper că o să trecem şi peste întunericul ăsta. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Carmen Avram, europarlamentar PSD, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel