Care este starea pacienţilor transferaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă. Cătălin Cîrstoiu, SUUB, informaţii de ultimă oră

Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti a oferit informaţii despre starea pacienţilor care au fost transferaţi acolo după incendiul de la Matei Balş. 

"Cinci pacienţi au venit la noi şi cred că cinci vor rămâne. Toţi sunt internaţi în spital. Dintre aceştia, o pacientă are nişte arsuri de căi aeriene superioare şi care a necesitat intubaţie pentru moment. Este o stare medie spre gravă şi procedura specifică medicală presupune această intubaţie pentru protecţia căilor aeriene. Mai ales că era o pacientă pozitivă pentru noul coronavirus", a declarat Cătăli Cîrstoiu, la România TV. 

"Ceilalţi au o stare bună. Cu excepţia patologiei de bază - toate formele erau forme medii spre severe de boală. Nu cred că vor mai fi şi alţi pacienţi de la Matei Balş, dar sigur că vom suplini astăzi şi zilele următoare, dacă va fi cazul, fluxul de pacienţi pozitivi dar şi negativi - ceea ce facem zi de zi", a mai declarat Cătălin Cîrstoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel