Caracal. Noi acuzații la adresa lui Gheorghe Dincă: ”Era prieten cu tatăl meu”

Rodica Mitu / 13 oct 2019 / 23:00 Salveaza PDF Comentarii
Caracal
Caracal

O femeie lansează acuzații la adresa lui Gheorghe Dincă.

În cadrul unui interviu realizat la Acces Direct și prezentat, duminică seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, o femeie a susținut că este victima lui Gheorghe Dincă, povestind cum acesta poza într-un prieten de famile, pentru a putea fi aproape de ea. Au trecut mai mulți ani de atunci, însă nu a uitat nimic din ceea ce susține că i s-a intâmplat. 

„Aveam în jur de 9, 10 ani. Eram destul de micuță. El era prieten cu tatăl meu. A venit, inițial, să-i repare un calculator, iar apoi venea din ce în ce mai des. Venea ba să ne încălzească laptele, ba să ne cumpere dulciuri. Să ne dea bani. Se oferea în treburile curţii”, a spus ea. De asemenea, a povestit că părinții ei aveau încredere în el. „Aveau încredere în el, pentru că, vă daţi seama, cine se gândeşte la un om bătrân că ar putea profita de un copil de 9 ani. Atunci, el avea vreo 50 și ceva de ani. La început, am zis că poate este doar o joacă sau cine ştie. Eram un copil de 9 ani”, a mai povestit tânăra.

„Am rămas blocată. Am făcut un atac de panică. Am rămas în faţa lui, nu am ştiut ce să mai spun, mă uitam la el. Probabil că m-a văzut că nu am avut nicio reacţie şi probabil şi-a făcut curaj să continue cu chestia asta. Nu am ştiut ce să mai spun, am rămas, efectiv, blocată. Mi-a spus că vrea să rămânem prieteni, să nu spun, că nu vrea să ne certăm”, a mai spus tânăra.

 

(w670)

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22