Campanie-maraton: candidații PDL au fugit de confruntările în direct

Actuala campanie electorală pare mai ștearsă decât alte competiții pentru locale. Un motiv ar fi lipsa confruntărilor între principalii candidați pentru primărie sau CJ. Candidații PDL și ai partidelor aliate acestuia nu au avut curajul să participe la dezbaterile în direct și nu au răspuns provocărilor lansate de ceilalți competitori.

[caption id="attachment_190415" align="alignright" width="301" caption="caricatură cu Solomon, care circulă pe internet"]solomon[/caption]

La Craiova, Olguța Vasilescu în acuză pe Antonie Solomon că s-a ascuns pe unde a putut doar ca să nu ajungă în vreo emisiune cu ea.

”Azi ar fi trebuit să intru în direct, la Realitatea TV, din primărie, singurul loc din care se poate transmite în Craiova. La ora intrării în emisie, o tanti îmbrăcată în tricou cu Solomon ne-a spus că nu putem intra. Fiindcă Solomon n-avea chef să vină în emisiune și atunci de ce să intre contracandidații? Că doar primăria e moștenire de la maică-sa din Carna... Muiere ai fost pe unde ai fost, muiere ai rămas până la final d  e campanie, Aurica! Te-ai pitit pe unde ai putut să nu te prind în vreo emisiune!”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

Nici la Cluj, PDL nu stă mai bine. Emil Boc și Marius Nicoară ar fi trebuit să se confrunte la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 22.00.

Emil Boc a venit la ora 22.00, însoțit de staff-ul de campanie și a intrat în Sala Europa, care era aproape goală, unde a stat vreme de 2 minute, timp în care și-a făcut câteva fotografii, informează stiridecluj.ro.

Candidatul USL, Marius Nicoară, a ajuns și intrat în Casa de Cultură a Studenților, la ora 22:02, a urcat la etajul 3 unde se afla Sala Europa, și surpriză... a găsit sala goală. Vizibil nervos, Nicoară a declarat ca Emil Boc a plecat pe scara de incendiu ca să nu dea ochii cu el, deoarece daca ar fi fost altfel, ar fi trebuit să se întâlnească. La 22:05, și Nicoară a părăsit clădirea, acuzându-l pe Boc că nu a avut curajul unei confruntări publice.

[flv:http://www.dcnews.ro/wp-content/uploads/2012/06/Ce-spune-Marius-Nicoara-despre-dezbaterea-esuata-cu-Emil-Boc-VIDEO-Politic-Administrativ-Stiri-de-Cluj.flv 480 368]

Fostul premier a negat că ar fi plecat pe ascuns, declarând că s-a prezentat la ora fixă la întâlnire, ora 22.00, și a văzut că nu era nimeni de față și nicio televiziune care să filmeze sau să transmită evenimentul, astfel că s-a prezentat la un alt post local unde a fost invitat. Este vorba despre o dezbatere de la Alpha TV, de la 22.30.

La București, candidatul USL la primăria Sectorului 3 i-a lansat mai multe provocări lui Liviu Negoiță, dar acesta nu a acceptat o dezbatere în direct.

Potrivit stategiei de campanie a candidatului PDL, prezentată de De Ce News, Liviu Negoiță folosește purtători secunzi de imagine. Această strategie ar putea explica dispariția lui Liviu Negoiță din dezbaterile televizate, dar și absența sa de la întâlnirile cu alegătorii. Campania lui Liviu Negoiță a surprins prin lipsa de interacțiune cu presa și publicul. Liviu Negoiță a fost înlocuit de ”purtători secunzi de imagine”, adică de Sulfina Barbu, Răzvan Murgeanu, parlamentari PDL. Conform strategiei, ”toți reprezentanții PDL prezenți în emisiuni electorale vor avea în vedere temele de atac la adresa candidatului USL Robert Negoiță”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel