CAMELIA VOICULESCU - INTERVIU: Cum i s-a schimbat viața după ce tatăl său, Dan Voiculescu, a fost condamnat la 10 ANI DE ÎNCHISOARE în DOSARUL ICA

Camelia Voiculescu a acordat un interviu în care a vorbit despre situația delicată prin care trece tatăl său, Dan Voiculescu, după condamnarea la 10 ani de închisoare în Dosarul ICA.

Într-un interviu acordat Agerpres, Camelia Voiculescu a declarat că vorbește "cât se poate de des" cu tatăl său, care este "un luptător": "Vorbesc cu tata cât se poate de des. Cum este? Puternic. Este un luptător. Știu că imaginea sa publică e a unui om sobru, sever, însă merită să știți că are o mare capacitate de a iubi oamenii. Cred că puterea sa rezidă tocmai în această însușire. Tata stăruie în încrederea sa în oameni și în adevăr"

"Încerc să trec frumos peste momentele urâte, să găsesc, în ceea ce privește toate aceste întâmplări, o noimă și să nu îmi pierd încrederea", a continuat acționarul Intact Media Grup.

Întrebată dacă a schimbat-o această experiență și ce a învățat din ea, Camelia Voiculescu a răspuns că speră "din tot sufletul să nu mă învețe să urăsc și să văd răul în orice din jur".

"Nu m-a schimbat. Dintr-un astfel de moment nu poți învăța ceva pozitiv. Este pur și simplu o experiență urâtă, care sper din tot sufletul să nu mă învețe să urăsc și să văd răul în orice din jur. Ce ar fi putut să mă învețe? Să îmi fie frică? Când ai de a face cu nedreptăți, te întrebi la ce bun să fii corect. A ajuns desuet să îți iubești țara. Ilie Năstase îmi spunea că este mai respectat în Franța decât în țara lui. De ce ar trebui să fie așa, de unde această neasumare? Mă întrebam dacă există vreun român care să fi reușit în afaceri și să fie apreciat pe plan local. Nu am găsit niciun răspuns. De ce doar poveștile de succes de afară reprezintă modele pentru noi? Până și faptul că cele de mai sus sunt retorisme, nu ar trebui să fie privit că o normalitate", a conchis Camelia Voiculescu.

Citește și: Bogdan Chirieac: Domnul Dan Voiculescu a simțit nevoia să dea un mesaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel