Bogdan Chirieac: Domnul Dan Voiculescu a simțit nevoia să dea un mesaj

Analistul Bogdan Chirieac este de părere că scrisoarea lui Dan Voiculescu se referă celor care au nevoie de îmbărbătare în acest moment. 

Mesajul domnului Dan Voiculescu se adresează în primul rând celor aflați afară din pușcărie în acest moment și care au nevoie de îmbărbătare", spune Bogdan Chirieac.

În opinia lui Chirieac,  "nu doar domnia sa a căzut prizonier în dosarul acela făcut din pix, dar întreg Trustul Intact se află sub un asalt economic.

Mi se pare că nu poți închide ziarele și televiziunile la ordin, ca pe vremea comuniștilor. Dar în schimb îi poți sugruma economic. Or decizia care a venit la pachet cu condamnarea lotului Voiculescu, căci nu putea să-l condamne singur, trebuia să dea o aparență de legalitate și atunci i-au luat la snop.  

Citește și: Dan Voiculescu: Ura lui Băsescu mă face mai puternic, mai demn, mai curajos

Cu subiect și predicat este vorba de  sugrumarea economică  a Trustului Intact și de aici domnul Voiculescu a simțit nevoia să dea un mesaj de forță: Am resursele  interne să continui lupta. Deci a spus: rămâneți pe linie", a continuat Bogdan Chirieac.    

Întrebat dacă Traian Băsescu ar trebui să reacționeze, Chirieac este de părere că: "Nu cred că mai interesează ce mai face domnul președinte Traian Băsescu... Trebuie să luptăm împotriva corupției. Probabil că multe dintre dosarele de la DNA, chiar sunt reale, dar  nu putem să tolerăm dosarele politice" , a mai declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel