EXCLUSIV  Camelia Smicală, mesaj după ce își va primi copiii luați de statul finlandez: E minunea Lui Dumnezeu. Nu am fi rezistat fără voi

Camelia Smicală și copiii săi, Maria și Mihai, reținuți de statul finlandez
Camelia Smicală și copiii săi, Maria și Mihai, reținuți de statul finlandez

Medicul Camelia Smicală a oferit un interviu, pentru DC News, după decizia Tribunalului Tampere de a-i înapoia copiii reținuți de statul finlandez în 2015.

'Tribunalul Administrativ Tampere a votat hotărârea pentru început pe durata a șase luni. Nu și-au cerut scuze pentru situația creată. Hotărârea a intrat în vigoare imediat. Maria și Mihai sunt foarte bucuroși! Practic, ar fi putut să vină de ieri acasă, dar fizic nu se poate deoarece sunt sute de kilometri distanță între noi. Acum fac demersuri cu mutatul, inclusiv la școală. Este extrem de dificil de făcut acest lucru în timpul anului școlar.' a spus Camelia Smicală.

Mesaj pentru români

'Nu am fi rezistat fără voi. Raiul din iad ne-a unit. Am ajuns să ne rugăm unii pentru alții. Este minunea Lui Dumnezeu! Să rămânem uniți în continuare! De asemenea, sper să ne lase să călătorim în România, să îi văd și să îi îmbrățișez pe toți cei care ne-au ajutat. Mulțumim presei din România și tuturor celor care ne-au susținut. Să vă binecuvânteze și să vă bucure Dumnezeu! Vă mulțumim că vă bucurați împreună cu noi și sunteți familia noastră!  Îmi cer iertare că nu fac față să vă mulțumesc fiecăruia în parte, dar voi continua să mă rog pentru voi toți în fiecare zi, până la sfârșitul vieții. Vă iubim!', a declarat medicul Camelia Smicală, pentru DC News.

Cazul familiei Smicală

În 2015, medicul român Camelia Smicală din Piatra Neamț locuia în Finlanda, fiind căsătorită cu un cetățean finlandez. Camelia Smicală a dorit să se întoarcă în România, din cauza relelor tratamente aplicate copiilor.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că cetățeanul finlandez a anunțat serviciile de protecția copilului, care au descins în forță, cei doi copii fiind luați de statul finlandez. De atunci până acum, medicul Camelia Smicală a luptat să își primească înapoi copiii, care au fost ținuți împotriva voinței lor în orfelinatele din țara nordică.

Vezi și DRAMA copiilor medicului Smicală. PROTESTE în București și în mai multe orașe. 'Să îi ELIBEREZE pe copii din TORTURĂ!' - video

Vezi și Protest la Cluj-Napoca chiar de 1 Decembrie 2019. Este strigător la cer! Preot: Ce lege din lume permite așa ceva?! / FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel