Camelia Bogdan, lovitură din partea magistraților ÎCCJ

Magistrații ÎCCJ au respins contestaţia în anulare prin care judecătoarea Camelia Bogdan  ataca decizia de fi mutată disciplinar la Curtea de Apel Targu Muresș.

De asemenea, toate cererile depuse astăzi de judecătoare, inclusiv cea de recuzare a membrilor instanţei, au fost refuzate, potrivit Antena 3.

Camelia Bogdan a contestat faptul că a fost mutată disciplinar, iar Curtea Supremă a tranșat definitiv această speță. Totodată, judecătoarea a cerut revocrea judecătorilor din dosarul său, pe motiv că a citit pe un site că aceștia sunt securiști.

Camelia Bogdan a devenit cunoscută după ce l-a condamnat pe profsorul Dan Voiculescu la 10 ani închisoare în dosarul ICA. Reamintim că judecătoarea a fost exclusă din magistratură, printr-o decizie a Secţiei pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, care a discutat speța în care a fost acuzată de Mugur Ciuvică de incompatibilitate/ conflict de interese, deoarece ar fi predat în 2014 în cadrul unui seminar de prevenire a fraudei şi corupţiei funcţionarilor APIA, instituţie subordonată Ministerului Agriculturii, care a fost parte civilă în dosarul ICA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel