Calicii la ceaunul gol: Neamțu se ceartă cu Lăzăroiu pe FB

Mihail Neamțu i-a cerut lui Traian Băsescu să interzică accesul angajaţilor președinției pe Facebook sau Twitter, în timpul orelor de program. Conferința de presă pe care a susținut-o Mihail Neamțu, la Galați, a intrat , astfel, în circuitul știrilor tv, ceea ce reprezintă o diferență față de unele ocazii similare, când media a ignorat evenimentele PNR. Nici lui Sebastian Lăzăroiu nu i-a scăpat aluzia fostului său aliat prezidențial. Consilierul lui Traian Băsescu a postat imediat o glumă pe Facebook, cerând ”prietenilor” să-i găzduiască orice cugetări emite între orele 9-17.

Neamțu propune modelul de la Casa Albă

Nu ştiu cum poţi posta pe Facebook 40 de comentarii în timpul orelor de lucru? Cer lui Traian Băsescu să interzică accesul pe Facebook în cadrul Administraţiei Prezidenţiale şi să preia modelul pe care l-am văzut în America unde nu este permis să foloseşti nici Facebook, nici Twitter în timpul programului. Îi cer preşedintelui Băsescu să facă în aşa fel încât responsabilii de IT să nu mai permită niciunui membru, niciunui consilier prezidenţial, să intre între orele 9,00 şi 17,00 pe Facebook”, a spus Neamțu, într-o conferință de presă. Liderul PNR a făcut o solicitare similară  și pentru premierul Victor Ponta.

Să-l credem pe Neamțu din 2013 sau pe Neamțu din 2012?

Un mesaj mai serios privește însă activitatea politică a președintelui și a consilierilor săi. Un preşedinte trebuie să fie preşedintele tuturor, şi al celor de stânga, şi de centru-stânga, de centru-dreapta sau dreapta. Nu mi se pare normal să transformi Cotroceniul într-un laborator pentru un partid. Să-şi dea demisia mâine toţi cei care vor să facă politică partinică în cadrul Administraţiei Prezidenţiale”, a spus Neamţu.

Cât de credibilă este această luare de poziție rămâne să răspundă electorartul. În 2012, când Traian Băsescu era acuzat că politizează funcția și încalcă separația puterilor în stat, acționând ca premier, Mihail Neamțu l-a apărat cu îndârjire. Imaginea sa, triumfând pe geamul WC-ului în vila din strada Comăniță, la referendum, nu poate fi uitată  ușor.

Expresia ”se ceartă calicii pe ceaunul gol” a fost consacrată de Theodor Paleologu, care explica, astfel, certurile din PDL. Iată că divergențele se extind și la alți apropiați ai președintelui Traian Băsescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel