Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2019 - Cruce neagră

Aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur, sărbătoare pe 27 ianuarie
Aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur, sărbătoare pe 27 ianuarie

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2019 - Cruce neagră. Pe 6 septembrie facem pomenirea unei minuni a Sfântului Arhanghel Mihail, săvârşită în Chones, în Colose, din Frigia.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2019 - Cruce neagră. Sfântul Apostol Ioan însoţit de Filip a predicat Evanghelia la Heretop, aproape de cetatea Colose. El a prorocit că din el va ţâşni un izvor cu ape vindecătoare şi că va fi cercetat de Sfântul Arhanghel Mihail.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2019 - Cruce neagră. La el veneau persoane pentru a primi vindecare de diverse boli. Unui păgân din Laodiceea i s-a arătat Sfântul Mihail şi i-a spus să-şi ia fiica muta şi să vină la acel izvor pentru a primi vindecare. După ce faţă a băut din acea apă, a început să vorbească. În semn de recunoştinţă a zidit acolo o biseria închinata Arhanghelului Mihail, scrie crestinortodox.ro.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 septembrie 2019 - Cruce neagră. Arhanghelul Mihail i s-a descoperit lui Arhip şi l-a încurajat pe acesta să lovească cu toiagul în stâncă, pentru a face loc apei să treacă prin ea. Din acel moment locul s-a numit "Hones", adică "mistuire", pentru că acolo apele se mistuie în piatră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel