Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 iulie 2019

Ema Apostu / 06 iul 2019 / 06:00 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 iulie 2019. Pe data de 6 iulie, este prăznuit Sfântul Sisoe cel Mare.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 iulie 2019. Sfântul Sisoe cel Mare a primit de la Dumnezeu puterea de a vindeca bolnavii, a scoate duhurile rele şi a învia morţii. Cuviosul Sisoe postea atât de mult, încât ajungea să nu mănânce nimic timp de mai multe zile.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 iulie 2019. Într-una din zile, un om se îndrepta cu fiul său spre chilia Sfântului Sisoe pentru a lua binecuvântare. Pe drum, copilul muri, însă tatăl, fără a se tulbura şi-a continuat drumul până la bătrânul Sisoe. A intrat în chilia acestuia cu fiul său în braţe. A căzut la pământ pentru a fi binecuvântat, scrie crestinortodox.ro.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 iulie 2019. După acest gest, tatăl s-a ridicat, lăsându-l pe copil la picioarele Sfântului Sisoe. Bătrânul, necunoscând că fiul acestuia este mort, i-a spus: Ridică-te şi du-te afară!

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 iulie 2019. După ce a rostit aceste cuvinte, copilul s-a ridicat şi a ieşit. În urma acestei minuni, tatăl i-a spus Cuviosului Sisoe cele petrecute cu fiul său, iar bătrânul i-a spus să nu vestească nimănui despre cele petrecute până la moartea sa.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 6 iulie 2019. Sfântul Sisoe cel Mare a murit în anul 429.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26