Calculele lui Ponta, la numirea lui Kovesi la DNA

ponta și antonescu dc
ponta și antonescu dc

Premierul Victor Ponta a explicat marți în baza căror calcule a numit-o pe Laura Codruța Kovesi la DNA, deși a trebuie să suporte pentru asta critici venite inclusiv din partea colegilor de coaliție. Nominalizarea unui om cunoscut chiar și la Bruxelles ca fiind "al președintelui Băsescu" a încheiat definitiv discuțiile despre cum dorește USL să dețină controlul asupra justiției - a afirmat  șeful Executivului.

"Prin această propunere a doamnei Kovesi am închis într-o zi, într-o oră, când am făcut propunerea, un an de zile de strategie politică de propagandă", a spus premierul.

"Nu reproşez niciodată în public ceva cuiva care mi-e partener. Reproşez la vestiare. Domnul Antonescu a avut o supărare pe această temă. E o persoană mai pasională decât mine, se aprinde mult mai repede decât mine", a continuat el.

Fostul ministru interimar al Justiției spune că a apreciat la colegul său de coaliție că în niciun moment, chiar dacă nu a rezonat cu alegera sa pentru șefia DNA, nu a spus "Domne, rupem USL-ul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel