Câți bani a strâns Monica Macovei în campania prezidențială

Monica Macovei a dezvăluit câți bani a strâns din donații în campania prezidențială.

"Avem o țintă de 145.000 de lei pentru donații. Până acum s-au strâns 137.000 de lei. Mai trebuie 8000 de lei", spune Monica Macovei.

Candidata la prezidențiale a spus și cum a cheltuit banii strânși până în prezent.

"Cu banii donați de dumneavoastră în ultima săptămână și jumătate am trimis aproape 1 milion de flyere în orașele mici, sub 50 de mii de locuitori. De asemenea, caravana Președintelui continuă să străbată țara. Ultimii 8000 de lei pe care îi veți mai dona vor fi folosiți pentru promovarea online a mesajelor mele și pentru plata cheltuielilor curente de la sediul de campanie.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care susțin financiar această campanie. Adică dumneavoastră, celor cinstiți, care donați din puținul pe care îl aveți, fără să cereți nimic în schimb, fără să ne cunoaștem, doar pentru că credeți în proiectul pe care eu îl propun pentru țară. Așa trebuie finanțată politica și am demonstrat toți că se poate și la noi: fără bani murdari, nedeclarați sau furați, fără oameni platiți ca să vină la mitinguri faraonice. Am demonstrat că se pot face altfel campaniile în România", a conchis Monica Macovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel