Urmărește emisiunea live



C.T. Popescu, în ipostază inedită. Ascultă cum îl imită pe Cezar Ouatu

ctp-gandul1
ctp-gandul1

Editorialistul de la ziarul Gândul, Cristian Tudor Popescu, a cântat în direct, joi, la un post de radio, interpretând atât un fragment din melodia cu care aspira, în liceu, să intre la cor cât și un fragment din melodia interpretată de Cezar Ouatu, care va reprezenta România la concursul Eurovision din acest an.

CT Popescu a vorbit în cadrul rubricii "Judecata de Joi", pe care o prezintă la postul de radio Europa FM, despre eșecul înregistrat, în timpul anilor de liceu, la selecția pentru corul școlii, când a interpretat  "La căsuţa cu capace/ Unde toţi şmecherii tace".

"Dumneata cânți rău, nu numai pentru că nu ai voce și n-ai, ci pentru că n-ai inimă, domnule elev", și-a amintit jurnalistul că i-a spus profesoara, încercând să-și explice "de ce i se zbate un ochi și începe să i se bâțâie capul când se năpustește periodic din televizor asupra sa un anume Cezar".

Potrivit lui CT Popescu, acest "băiat cu barbete și părul erecte în cap" se încordează în fălci pentru a scoate "triluri de bibiloi sugrumat".

„E muncă în toată regula acolo, de la mărul lui Adam în sus, poate și diafragma, stomacul și duodenul își aduc aportul la canoneala asta de subțire. Cred că numele de familie al său ține de predestinare. Pare că la capătul acestei desfășurări sonore ar trebui să rezulte un ou”, a adăugat ironic CTP.

În opinia editorialistului de la gandul.info, există șanse ca melodia interpretată de Cezar Ouatu să câștige concursul Eurovision, organizat anul acesta în Suedia, pentru că și el a câștigat competiția  națională, pe baza votului popular, asemeni politicienilor români. "Pentru ca așa fac și politicienii votați de români, la București rag și grohăie, la Bruxelles se dau toți contratenori , mai ceva ca Freddie Mercury", a mai spus CT Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel