Urmărește emisiunea live


Buzău: Oamenii au blocat un drum județean

Circa 100 de persoane au blocat marţi DJ 203K Mărăcineni-Lopătari în zona primăriei Mărăcineni pentru a protesta faţă de decizia Poliţiei rutiere de a interzice circulaţia autobuzelor şi microbuzelor pe acest tronson de drum judeţean.

Purtătorul de cuvânt al CJ Buzău, Oana Ghimăşanu, a declarat pentru AGERPRES că începând de luni Poliţia rutieră a interzis circulaţia autobuzelor Transbus Buzău spre cele două localităţi.

'Autobuzele Tranbus Buzău nu au licenţă de transport decât până la intrarea în localitatea Mărăcineni şi deci nu mai pot circula până la cele două localităţi preurbane', a mai declarat sursa citată. Pe baza unei asocieri dintre primăria municipiului Buzău şi primăriile Mărăcineni şi Săpoca, autobuzele municipalităţii şi microbuzele private făceau legătura cu cele două localităţi preurbane. Protestatarii au solicitat ca la faţa locului să vină prefectul şi subprefectul judeţului Buzău, dar şi primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, care a trimis viceprimarul să discute cu protestatarii.

Subprefectul judeţului Buzău, Sorin Gheorghe, a declarat pentru AGERPRES că a convocat o întâlnire cu protestatarii 'pentru a găsi o soluţie corectă, dar şi legală în acelaşi timp'.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel