Buzău: Zeci de case, anexe gospodăreşti, poduri şi podeţe, afectate de inundaţii

Zeci de case, anexe gospodăreşti, poduri şi podeţe, precum şi drumuri comunale şi judeţene au fost afectate de inundaţiile produse în judeţul Buzău la sfârşitul săptămânii trecute, cele mai afectate fiind comunele Vipereşti, Tisău, Lopătari, Ciliile şi Căneşti.

'Potrivit primelor estimări ale Comitetului Judeţean de Urgenţă Buzău au fost afectate un număr de 47 de locuinţe, 40 la Vipereşti şi şapte în comuna Tisău, 27 de anexe gospodăreşti, tot la Tisău', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma.

Sursa citată a mai declarat că 'în privinţa infrastructurii, au fost distruse de ape patru kilometri de drumuri judeţene, DJ 203K, la Lopătari, şi DJ 102F, Chiliile-Căneşti, 17,8 kilometri de drumuri comunale, 16 poduri, podeţe şi punţi pietonale'. Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a intervenit în perioada 31 mai-2 iunie cu 62 de cadre, 9 autospeciale, 2 bărci şi 9 motopompe, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău cu 25 de cadre şi 7 autospeciale, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău cu 15 lucrători şi 9 autospeciale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel