EXCLUSIV  Codrin Ștefănescu, lăudat de un sociolog celebru / video

Sursă foto: Facebook Codrin Ștefănescu
Sursă foto: Facebook Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a fost lăudat de un sociolog celebru.

Sociologul Alfred Bulai a spus ce politician a admirat mereu pentru verticalitate.

Alfred Bulai l-a dat exemplu pe Codrin Ștefănescu.

„Pe vremuri, când Adrian Năstase era ostracizat, se întâlnirea cu un PSD-ist prin tufiș. Probabil ăla nu voia să fie văzut cu Adrian Năstase. Eu i-am văzut. Erau pe lângă un restaurant din Herăstrău. Câtă verticalitate... Eu de-aia mereu l-am admirat pe Codrin Ștefănescu (n.r. - pentru verticalitate)”, a zis Alfred Bulai în emisiunea „Nod în papură” de la DC News și DC News TV. 

În acest context, jurnalistul Val Vâlcu a mai dat exemplu de un politician cu verticalitate: Corina Crețu. „Când a fost Ion Iliescu în spital, Corina Crețu a fost singura persoană care l-a vizitat. Se întâmplat prin 2004. Nimeni altcineva n-a trecut pe acolo”, a spus Val Vâlcu.

Vezi aici răspunsul integral:

VEZI ȘI: Astrogramă Codrin Ștefănescu. Misiunea dată de Nodul Nord în Berbec, chiar dacă i se pare nedrept

Astrologul DCNews i-a realizat portretul astrologic al lui Codrin Ștefănescu. 

Codrin Ștefănescu, politician român, s-a născut pe 20 decembrie 1968, la Craiova. Ca orice nativ Săgetător, acesta este foarte energic, optimist, curios, spontan, aventuros, curios, deschis, direct, nonconformist, independent. Și fără limite. Luna se afla în semnul Capricornului, aspect responsabil pentru unele evenimente în cadrul familial ce l-au maturizat timpuriu. Dar această poziție a Lunii i-a conferit o fire analitică, ambiții crescute, abilități manageriale, precauție, simț organizatoric, responsabilitate, iubire pentru ordine și disciplină, control uimitor al emoțiilor. Pe lângă toate acestea, se alătură și Mercur tot în semnul Capricornului. Codrin Ștefănescu este autoritar/destul de sigur în comunicare, convinge, acceptă greu alte păreri, este încăpățânat/metodic, dar are și standarde înalte.

Plasarea lui Venus în Vărsător l-a făcut să îi placă independența, inițiativele diferite pentru tineret sau proiectele mai nonconformiste.

Poziționarea planetei acțiunii, Marte, în semnul Balanței i-a dat oferit adevărate calități de negociator și reale calități de speculant. Creează unele confruntări care, pe urmă, tot el le stinge. În plus, este foarte justițiar, mai ales dacă apropiații lui trec prin momente grele.

Misiunea dată de Nodul Nord în Berbec este aceea de a învăța să nu depindă de nimeni/ de a se pune pe primul loc. Chiar dacă i se pare nedrept.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților, Codrin Ștefănescu este absolventul Facultății de Economie Informatică și al Facultății de Relații Economice Internaționale; universitățile și ciclurile de studii nu sunt precizate.

Între 1990 și 1993, Codrin Ștefănescu a fost atașat Europress la București, redactor pe probleme de cultură și istoria artei. În 1993 a fondat Fundația „România Tânără”, al cărei președinte a fost din 1996 până în 2002. După absolvirea facultății, Codrin Ștefănescu a lucrat ca economist la firma Coryllus Trading. Într-un interviu pentru DCNews, Codrin Ștefănescu a declarat că, după finalizarea studiilor, a deschis împreună cu câțiva colegi din universitate o firmă de brokeraj pe care a vândut-o mai târziu unui consorțiu de bănci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel