Urmărește emisiunea live


Budăi, critici dure după afirmaţiile lui Cîţu despre HoReCa: Toţi sunteţi PSD-işti!

Marius Budăi critică afirmaţiile făcute de către Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, cu privire la sectorul HoReCa.

"Dragi investitori din domeniul HoReCa, fantasticul premier dezertor Cîțu a găsit soluția pentru afacerile dumneavoastră. S-ar putea să deschidă restaurantele sau s-ar putea să nu le deschidă. Înțelept, nu?

A, uitam. Toți sunteți psd-iști", transmite Marius Budăi, în replică la afirmaţiile făcute de către ministrul Cîţu.

Ce a declarat Florin Cîţu

Sectorul HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele, n.r.) este important pentru economie, dar nu cred că, dacă mergem fiecare în colţul lui şi avem această atitudine dură, ajungem undeva şi nu aş vrea ca astfel de proteste să fie folosite electoral, a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

"Ştiu că este dificil, dar nu cred că dacă mergem fiecare în colţul lui şi avem această atitudine dură ajungem undeva. Referitor la protestul de azi, este păcat că apare campania pre-electorală şi nu aş vrea ca astfel de proteste să fie folosite electoral. Socialiştii de la PSD ar folosi protestul acesta să-şi avanseze propria agendă şi ar fi păcat să vedem că le oferă o astfel de armă. Mai bine stăm şi discutăm şi vedem care sunt nevoile reale şi care sunt problemele. De fiecare dată, am fost fost deschişi pe partea de fiscalitate. Noi am ieşit din perioada de stare de urgenţă şi am grăbit măsurile. În general, şi nu doar din cauza sectorului HoReCa, a crescut numărul de infectaţi. S-ar putea să nu deschidem restaurantele, s-ar putea să le deschidem, dar în anumite condiţii", a afirmat Cîţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel