Bucureștiul, un oraș plin de hoți. Părerea Ambasadei Marii Britanii în Romania

Suporteri Liverpool
Suporteri Liverpool

Ambasada Marii Britanii la București consideră că trebuie să-i ”pregătească” pe suporterii echipei de fotbal Liverpool și îi sfătuiește să fie foarte atenți la hoții din capitala României, atunci când vor veni pentru meciul cu Steaua din Ghencea.

Site-ul clubului a publicat 10 sfaturi date de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti pentru sejurul suporterilor englezi în capitala României.

În afara informațiilor necesare legate de intrarea pe stadion sau trafic, englezii sunt sfătuiți în special să fie atenți la hoții de buzunare, care acționează în locurile aglomerate, în apropierea caselor de schimb valutar, în mijloacele de transport în comun şi în principalele gări.

"Atenţie în permanenţă la grupurile organizate de hoţi deghizaţi în poliţişti care solicită actele de identitate şi la persoanele care încearcă să distragă atenţia, în timp ce complicii lor încearcă să fure ceasuri sau bijuterii

De asemnea, se menţionează că, în unele baruri şi restaurante din Bucureşti, angajaţii înceacă să profite de pe urma turiştilor/suporterilor străini şi se recomandă solicitarea listei de preţuri înainte de a se comanda băuturi sau mâncare. În cazul taximetriştilor, se recomandă folosirea vehiculelor care au afişate numele companiei şi licenţa, suporterii fiind sfătuiţi să se şi informeze, în prealabil, asupra preţului călătoriei.

În finalul listei de sfaturi, Ambasada le recomandă suporterilor atenție sporită în oraș și să nu se îndepărteze de centrul orașului.

În legătură cu acest ultim sfat, știm că englezii își pot purta singuri de grijă. Nu știm însă, cum vor reuși să nu se îndepărteze de centrul orașului, în condițiile în care Stadionul Ghencea să află la marginea Bucureștiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel