București. Jaf la cutia milei

revelion 2019
revelion 2019

Poliţiştii Secţiei 7 au fost sesizaţi, marţi, prin apel 112, că persoane necunoscute au pătruns în biserica Sfântul Dumitru (sectorul 2), unde au forţat cutia milei, din care au sustras o sumă de bani donată de enoriaşi. 

Potrivit Poliţiei Capitalei, a fost efectuată cercetarea la faţa locului şi au fost declanşate investigaţiile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor, a menţionat sursa citată. 

Ce român deține recordul

Recordul de spargeri de acest tip îl deține un român stabilit în Marea Britanie, Mihăiță Roșca care a fost arestat, în 2017, după ce a spart nu mai puțin de 17 biserici în Marea Britanie. Banii nu au fost recuperați, pentru că acesta i-a cheltuit deja. Mihaita Roșca spărgea bisericile noaptea, aruncând pietre în vitralii și, odată ajuns înăuntru, le devasta căutând bani sau calculatoare. El a ales bisericile pentru că erau ținte ușoare și era sigur că noaptea nu erau păzite. El a călătorit în jurul Marii Britanii spărgând biserici. Rosca a cheltuit cei mai mulți bani pentru o vacanță de vară de lux prelungită. 

VEZI ȘI:

Catedrala Arhiepiscopală din Buzău a fost JEFUITĂ

Preot înjunghiat în biserică de un enoriaș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel