Bucureştenii nu sunt interesaţi de referendum, e posibilă asumarea Legii Capitalei, declară viceprimarul Mircea Raicu

Mircea_Raicu_copy
Mircea_Raicu_copy

Viceprimarul Mircea Raicu (PDL) a admis că varianta adoptării Legii Capitalei prin angajarea răspunderii Guvernului este posibilă în condiţiile în care bucureştenii nu sunt informaţi asupra conţinutului ei şi nici nu sunt interesaţi de referendum, potrivit sondajelor de opinie realizate.

"Da, ar fi posibil, sigur că da (ca Guvernul să-şi angajeze răspunderea pe Legea Capitalei - n.r.). În momentul ăsta, cetăţenii din Bucureşti nu sunt informaţi asupra conţinutului Legii, drept urmare, din ultimele studii pe care le-am văzut, numai 12% par interesaţi de referendum, deci probabil că vom avea o prezenţă între 12% şi 15%", a spus Raicu, la Realitatea Tv.

Liderul PNL Bucureşti, primarul sectorului 1 Andrei Chiliman a afirmat că se află în posesia unui document trimis de PDL Bucureşti către MAI, ca bază de lucru pentru Legea Capitalei, ceea ce reprezintă dovada că se pregăteşte angajarea răspunderii Guvernului pe actul normativ.

"Documentul acesta este dovada că obsedaţii care vor controlul total asupra Bucureştiului pregătesc Legea Capitalei într-o formă pentru asumarea răspunderii Guvernului în faţa Parlamentului, refuzând asfel chiar dezbaterea acestei legi în Parlament. Le e frică de dezbaterea acestei legi chiar şi în Parlament", a afirmat Chiliman, duminică, într-o conferinţă de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel