Bravo, ai stil! All Stars. Marisa - Silvia, război. "Ai uitat cine te-a ajutat să câștigi"

Bravo, ai stil! All Stars. Marisa - Silvia, război. "Ai uitat cine te-a ajutat să câștigi"
Bravo, ai stil! All Stars. Marisa - Silvia, război. "Ai uitat cine te-a ajutat să câștigi"

Marți, la Bravo, ai stil! All Stars, a existat un schimb de replici între Marisa și Silvia.

Bravo, ai stil! All Stars, 12 iunie 2018. Lui Maurice Munteanu nu i-a venit să creadă cum s-a prezentat Marisa în această ediție și cum era în sezonul trei "Bravo, ai stil!". "Ai debutat în forță de la styling-uri vintage până la ce vrei tu, nu știu ce s-a întâmplat cu tine", a spus juratul.

Bravo, ai stil! All Stars, 12 iunie 2018. După ce marți a existat un schimb de replici între Marisa și Silvia, cei care urmăresc emisiunea difuzată la Kanal D și-au exprimat părerile pe Facebook.

Bravo, ai stil! All Stars, 12 iunie 2018. Iată câteva dintre mesaje:

Silvia e foarte frustrată și invidioasă pe faptul că Marisa e fericită și are o relație! Silvia își trăiește viața doar prin acest show..

Ce dezastru de ținută! Îmi amintește de Irina cu ținuta asta. Iar și-a pus o perucă (n.r. referindu-se la Marisa). Cred că nu-și mai dă interesul sau de fapt ăsta e stilul ei. Ținutele bune erau făcute de stiliști. Ea nu se pricepe deloc, e rușinos să te prezinți așa în finală. Dacă ăstă-i stilul ei, nu merită să câștige, merita eliminată din primele ediții.

Măi Marisa degeaba zici tu că îți aperi ținutele, așa ai făcut și în sezonul 2 până în finală ai venit cu ținute varză. Norocul tău stă numai în susținătorii tăi pe care încă reușești să îi păcălești cu aerul tău de victimă. Asta este, ai și tu un talent...

Felicitări Marisa, te votez. Pentru mine stilul înseamnă bun gust, bun simț și frumusețe interioară ,apoi țoalele ,pe care le cumperi de undeva și le porți! Ei încearcă să insinueze ,să manipuleze ,dar fără probe și lăsându-te fără drept la replică ,nu cred nimic!

E și mâine o zi, Marisa!!!! Îmi place mult capa, îți stă bine cu perucă și ochelarii!!! Regrupează-te și te așteptăm mâine!!!! Succes Marisa!!

Marisa ai uitat cine te-a ajutat să câștigi, Silvia s-a bucurat pt. tine dar caracterul tău lasă de dorit.

 

Vezi și: Bravo, ai stil! All Stars, 9 iunie. Eliminare în semifinală - update 11

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel