Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai. Silvia, apariție șocantă

Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai. Silvia, apariție șocantă
Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai. Silvia, apariție șocantă

Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai: Apariție șocantă la "Bravo, ai stil! All Stars", în ediția difuzată luni.  

Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai: Început de săptămână promițător, așa își doresc să aibă cele șase concurente rămase în competiție însă, până la finalul acesteia, vom afla dacă tinerele au reușit să se ridice la nivelul competiției.

Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai: Silvia este concurenta care șochează din nou cu ținuta pe care o prezintă, iar povestea care însoțește outfit-ul acesteia este fascinantă. "Ideea este că am primit și eu o propunere pentru o colaborare și mă aflu acum în Dubai. A ieșit pe piață o nouă gumă de mestecat pe care eu sunt nevoită să o încerc. Ideea este că guma asta trebuie încercată în permanență, în caz contrar, producătorii nu primesc avizul exportarii produsului în cauză. Am specificat în contract că vreau să testez această gumă împreună cu alte cincizeci de persoane, însă acestea trebuie să aibă următoarele caracteristici: înălțime 1,85 cm și o formă a corpului foarte armonioasă, pentru că altfel nu mă inspiră să mestec gumă încontinuu...", este povestea Silviei, care îi însoțește ținuta.

Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai: Silvia aduce în atenție un styling atipic, iar "scutecul" concurentei oferă un aspect ridicol ținutei. La vederea ținutei, juratul Maurice Munteanu spune: "Cizmele sunt superbe, jacheta este foarte frumoasă, până și "scutecul" poate fi folosit într-un styling. Dar, dacă mă uit la total, la ce ai făcut tu astăzi, apreciez că ai mers în zona aceea, dar nu mă convingi".

Vezi și: Bravo, ai stil! All Stars: Denisa, primul mesaj după anunțul renunțării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel