Bomba anului. Andreea Marin s-a căsătorit

Andreea Marin iubit turc
Andreea Marin iubit turc

Eveniment de mare însemnătate în viața vedetei de la TVR 1! Andreea Marin a decis să facă pasul cel mare cu iubitul său, Tuncay Ozturk.

Andreea Marin s-a căsătorit cu fizioterapeutul turc, departe de România. Fericiții miri se află în vacanţă în Qatar. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul prezentatoarei TV printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

"Dragi prieteni,

Am avut o relaţie foarte bună cu Andreea până acum. Întotdeauna am vrut această relaţie departe de publicitate. Din acest motiv, nu am vorbit despre relaţia noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră. Suntem amândoi oameni maturi.

Şi în fiecare etapă ne avem în vedere nu numai pe noi, ci, de asemenea, familia noastră. Am prezentat-o, înainte, pe Andreea ca logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi toţi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am o astfel de femeie minunată ca o soţie, lângă mine. Vă mulţumim pentru gândurile voastre bune şi La mulţi ani", a anunţat Tuncay Ozturk pe Facebook.

Andreea Marin şi-a anunţat prietenii virtuali că îşi va petrece Anul Nou în Qatar, dar nu a dat niciodată de înțeles faptul că adevarul motiv al călătoriei ar fi căsătoria cu bărbatul pe care îl iubește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel