Bogdan Lungu, românul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea, a votat la New York

Bogdan Lungu, taximetristul care a pierdut pariul cu Dragnea, a votat la New York
Bogdan Lungu, taximetristul care a pierdut pariul cu Dragnea, a votat la New York

Bogdan Lungu, taximetristul român care a pierdut un pariu cu Liviu Dragnea, a emigrat în Statele Unite, iar acum a fost printre primii care au votat la alegerile europarlamentare. Dintr-o postare pe Facebook, aflăm că românul a votat la New York. 

Pe 26 mai, Lungu a votat la ICR New York. ”Țara mea este unde sunt acum, dar PATRIA ESTE NUMAI UNA...ROMÂNIA!”, a spus Lungu. 

Bogdan Lungu, un taximetrist din Galați, a avut, în urma unui pariu pierdut pe Facebook, o întâlnire cu Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat, în luna mai 2018. Discuția, care a durat mai bine de o oră, l-a convins pe gălățean să emigreze.

Bogdan Lungu a pierdut pariul cu Liviu Dragnea în urmă cu aproape un an, când liderul PSD se afla împreună cu iubita, Irina Tănase, la mare în vacanța de 1 mai. Atunci, gălățeanul a vrut să afle dacă cel care postează pe pagina de Facebook a liderului PSD este chiar Liviu Dragnea. Pariul a fost o ladă cu bere, iar la momentul întâlnirii cei doi au mai făcut un pariu: ca până în 2020 guvernele PSD-ALDE să inaugureze 150 de kilometri de autoststradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel