Bogdan Chirieac: Problema este dacă domnul Ponta mai dorește să fie prim-ministru

La revenirea în Guvern, după peste 20 de zile de absență, premierul Victor Ponta trebuie să clarifice anumite probleme, a declarat analistul Bogdan Chirieac, într-o intervenție pentru RTV.

"Problema esta dacă domnul Ponta  mai dorește să fie prim-ministru și, dacă dorește, ce va face", a declarat analistul Bogdan Chirieac la RTV.

"Mi-e greu să spun dacă domnul Ponta alege să rămână în fruntea acestui Guvern, după o absență de aproape patru săptămâni. Cred că domnul Ponta trebuie să facă niște declarații publice, o conferință de presă, și trebuie să ne prezinte în continuare viziunea sa. A scăzut foarte mult în încrederea populației în această perioadă, dar încă mai are credibilitate și ar trebui să știm și noi ce urmează de acum încolo. 

Citește și: Victor Ponta l-a informat oficial pe Iohannis că își va relua funcția din 9 iulie

Chestiunea că vine și conduce Guvernul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat nu cred că este posibilă și prin prisma faptului că o să-l caute Justiția.  La vremea respectivă și în aceste patru săptămâni noi am spus adesea că, probabil, prim-ministrul ar trebui să aibă același tip de imunitate ca președintele țării", a mai spus Chirieac. 

"Dacă este să vorbim doar despre temele foarte fierbinți care au fost în această perioadă, trebuie amintite Strategia de Securitate și Apărare și  pierderea majorității prin numirea domnului Mihai Răzvan Ungureanu, director la SIE.

Între timp, trecem și prin Codul Fiscal, fiindcă domnul Iohannis nu l-a promulgat și nu-l va promulga. Codul Fiscal este perla guvernării domnului Ponta. Nu l-am văzut de acolo, fiind tranșant în această problemă, explicând, arătându-ne pașii care urmează să fie făcuți, iar chestiunea că poți conduce o țară prin Facebook și Twitter, sigur e o noutate, dar nu știu dacă este posibil așa ceva. Altfel toți șefii de stat și de guvern din lumea asta s-ar retrage în Bahamas și ar conduce țările prin Facebook și Twitter de acolo", a mai declarat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel