Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis, tăcere amenințătoare! Dom`ne, dar chiar n-ai auzit aceste strigăte?

foto presidency.ro
foto presidency.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac a transmis un mesaj tranșant cu privire la situația cruntă din zilele noastre cu privire la care a avertizat în 2020. 

”Președintele Iohannis va ține lucrurile în mână atât timp cât tace, e o tăcere amenințătoare.” a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3, în emisiunea ”Sinteza Zilei”. 

Analistul politic a continuat: ”Faptul că președintele Iohannis e încă la începutul celui de-al doilea mandat îi conferă suficientă putere pentru a ține sub control toți liderii de partide politice. Eu, personal, nu mă aștept la mari mișcări de stradă în acest an, nici anul viitor”. 

Bogdan Chirieac a mărturisit că i ”se rupe inima” de pensionari, însă ei au dreptul să voteze o dată la patru ani. ”N-ai votat? Iertați-mă! Am spus că e aberant să faci alegeri în pandemie când erau 10.000-12.000 de infectări pe zi, 200 de morți pe zi, de trei ori cât la Colectiv, și ei făceau alegeri. Și noi am spus, cu toții am spus: dom`ne, ăștia fac alegeri acum că urmează să ne ia dr*cul după 1 ianuarie și atunci nu mai pot amâna alegerile și atunci vor fi alegeri cu orice preț. Dom`ne, dar chiar n-ai auzit aceste strigăte? Chiar n-ai putut să analizezi cu propria-ți minte?” a punctat analistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel