Bogdan Chirieac, întrebare CHEIE pentru Tudor Barbu. "Băi frate, am zis că tac"

Problema datelor personale a luat amploare în ultima perioadă. Din acest motiv, analistul politic Bogdan Chirieac i-a adresat o întrebare cheie jurnalistului Tudor Barbu, în direct. 

"Foarte mulți naivi, nu vreau să zic proști, foarte mulți manipulatori, foarte mulți care, contracost, atacă Guvernul sau atacă opoziția, foarte mulți nechemați au sărit legat de datele personale, cum își permit ăia de la terase să ia datele personale. Băi frate, am zis că tac, dar pe bună dreptate: Băi fetelor și băieților, când faceți rezervare la unghii false și la coafor să vă faceți freza, nu dați mă numele? "Sunt Gica și am numărul cutare". Și când te duci nu te întreabă și zici "Sunt Gica și am venit la programare și am numărul ăsta"? Și multe alte ocazii în care sunt date datele personale, de fapt nume, prenume și telefon... Puteți merge la o terasă și 60 de rezervări să fie pe Popescu Vasile, numai numărul de telefon să difere. De ce? Pentru că nu vă verifică nimeni. La terase nu-ți cere bă, nimeni, adresa și CNP-ul. Îți cere doar un nume, care vrei tu și un număr de telefon. Când tu, Bogdane, mergi la cârciumă, te duci și te oprește la intrare fata aia cu cracii până-n plombe și te întreabă cine ești. Îi spui: Bună seara, sunt Bogdan Chirieac...", a spus Tudor Barbu. 

Bogdan Chirieac, întrebare cheie pentru Tudor Barbu

"Pe de-o parte, eu sunt în favoarea măsurilor dure de carantinare pentru că te anunț că, în Israel, s-au relaxat lucrurile, Israelul a fost foarte performant și acum, când s-au relaxat lucrurile, a crescut numărul de infectări. Deci chestia că dispare virusul nu este plauzibilă. Pe de altă parte, în România, măsurile astea de relaxare sunt puțin absurde. Deci mă duc undeva și-mi dau numele, adresa, numărul de telefon, CNP-ul și atunci mă întreb ceva, și poate ne întrebăm împreună, că tu ești un om tare curajos: Nu cumva de datele astea e nevoie pentru viitoarea campanie electorală?!

În momentul în care îmi ia telefonul, telefonul acela poate fi dat ca sursă ca să mi se facă campanie, să mi se facă sondaj... ideea e ce se întâmplă cu aceste date, câtă vreme sunt reținute. Companii la care nu am apelat niciodată mă sună să-mi propună nu știu ce... nu știu de unde au acele firme numărul meu", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la B1 TV.

Citește și: Mișcare de NEÎNȚELES la terase din 1 iunie. Ei sunt ”DUȘMANII FIOROȘI” ai națiunii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel