Boc dă vina pe jurnaliști pentru gestul lui Adrian Sobaru: Atenție la cabluri, să nu provocați un alt ”accident” de muncă

Mai nou presa nu este vinovată doar pentru dezinformare, ci şi pentru gestul lui Adrian Sobaru.

adrian sobaru

Cel puțin asta a dat de înțeles premierul Boc, care a recomandat jurnaliştilor de la Parlament să fie atenţi să nu se împiedice de cablurile camerelor de televiziune prezente pe culoar, spunând că nu vrea să aibă loc un alt "accident de muncă", făcând astfel aluzie la gestul electricianului TVA Adrian Sobaru de a sări de la balconul Parlamentului.

"Atenţie mare la cabluri, nu aş vrea să se producă un accident de muncă şi să fie acuzat Guvernul tocmai când se discută de Codul Muncii", a spus Boc, citat de Mediafax.

La şedinţa Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, la care a participat premierul Emil Boc, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, el strigând: "Boc, aţi luat drepturile copiilor". Sobaru a căzut de la o distanţă de cinci metri peste unul dintre pupitrele sălii de plen, pe care l-a şi rupt. El purta un tricou pe care scria "Ne-aţi ciuruit/Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri/ Ne puteţi lua viaţa şi banii, dar nu şi LIBERTATEA".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel