Blaga: Statutul PDL din 2004, mai bun decât cel actual.

Vasile-Blaga-si-a-lansat-motiunea-la-Targoviste
Vasile-Blaga-si-a-lansat-motiunea-la-Targoviste

Vasile Blaga a declarat duminică la Piatra Neamț că a propus comisiei de statut ca PDL să revină la statutul din 2004, moment în care competențele se împărțeau în funcție de specializările candidaților.

Autor: Sergiu Dimitriu

„Am făcut propunerea către comisia de statut să revenim la statutul din 2004, care este mai bun decât cel actual. Atunci erau responsabilităţi ale vicepreşedinţilor pe domenii: doctorii cu domeniul sănătate, profesorii cu domeniul educaţiei, aveam politici publice în fiecare departament, aveam fişa militantului. Trebuie să revenim la toate acestea”, a declarat Blaga.

Președintele PDL a discutat și despre cum crede că a început declinul politic al partidului.

„Am fost noi suficient de drepţi noi unii cu alţii în ultimii patru ani? De ce unii au avut libertatea să spună ce îi taie capul iar alţii nu au avut libertatea să spună nimic, ci doar să tacă. La ultima Convenţie, din 2011, când a fost ales preşedinte domnul Boc, era şi premier, a doua zi au început membrii propriului cabinet să îi ceară demisia, le trebuiau premier tehnocrat. Atunci a început să cadă totul şi am ajuns din nou, în 2012, să organizăm alegeri, dar să nu fim la guvernare. Acest partid nu a fost niciodată la guvernare când a organizat alegeri generale. O singură dată am fost la putere, când am organizat alegerile prezidenţiale din 2009 şi când am câştigat cu un vot şi jumătate pe fiecare secţie de votare. În rest, am fost întotdeauna în opoziţie”, și-a exprimat convingerile Vasile Blaga.

Aceste declarații au fost făcute duminică la Piatra Neamț de către Blaga la prezentarea moțiunii pentru funcția de președinte a partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel