Blaga și Oprea, reclamați la conducerea Senatului. Vezi de ce

blaga oprea
blaga oprea

Gabriel Oprea, liderul  UNPR, și Vasile Blaga, liderul PDL, au fost reclamați la Biroul Permanent. Reclamația a venit din partea senatorului Corneliu Dobrițoiu, președinte al Comisiei senatoriale de Apărare, care a spus că mai mulți membri ai Comisiei, în frunte cu cei doi anterior menționați, nu se prezintă la lucrări. Din cauza lipsei membrilor, acuză Dobrițoiu, nu s-a putut întocmi raportul legat de reexaminarea legii cadrelor militare. 

Corneliu Dobrițoiu scrie, într-o adresă către Biroul Permanent al Senatului, „vă aduc la cunoştinţă faptul că de nenumărate ori, prin absenţele domnilor senatori (...) de la şedinţele de lucru programate pentru dezbaterea şi adoptarea proiectelor de lege aflate pe agenda noastră de lucru, Comisia nu a avut cvorum, a trebuit să-şi amâne lucrările şi să ceară Biroului Permanent prelungirea termenelor de depunere a rapoartelor", scrie AM Press.

Senatorii să fie înlocuiți

El a adăugat "Dacă prezenţa domnilor senatori numiţi în Comisia noastră este imposibil de realizat, rog să se dispună în grupurile parlamentare nominalizarea unor domni senatori, care să înţeleagă importanţa realizării obiectivelor imperios necesare, pe care Comisia noastră şi le-a propus”.

Situția prezentată de Dobrițoiu arată că Gabriel Oprea a lipsit la toate cele 23 de şedinţe ţinute de la începutul sesiunii parlamentare de Comisia de apărare. Vasile Blaga are 20 de absențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel